Starity

Kate Middleton legszebb várandós öltözékei

2013. július 27. 18:06   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katalin és Vilmos gyermeke hétfőn jött világra, ezért az újdonsült anyukának valószínűleg a közeljövőben nem lesz szüksége terhes nőknek tervezett ruhákra, habár a várandós ruhákban is nagyon csinos volt. Íme, Kate Middleton 10 legszebb, a terhessége alatt viselt ruhája!

hirdetés
Kate Middleton legszebb várandós öltözékei

A várandós hercegné és férje, Vilmos épp a királynő koronázásának 60. évfordulójára rendezett ceremóniára tartottak, amikor a fotósok lekapták Katalint, aki természetesen nagyon csinos volt.

Pasztellszínű ruhadarabokat öltött magára, kabátja pedig egyik kedvenc tervezőjétől, Jenny Packhamtől származik.

Kate egy sétahajókázásra volt hivatalos június 13-án. Az alkalomhoz ezt a ruhakölteményt választotta. Állatmintás, mégis elegáns. A ruhát egy fehér minitáskával és szalagszerű textildarabbal díszített kalappal egészítette ki.

Kate Middletont ezen a május 22-én készült képen üde citromsárgában láthatjuk. II. Erzsébet nyári kerti partijára érkezett ebben az öltözetben. Kabátja Emilia Wickstead munkáját dicséri.

Egyik legjobb várandós öltözéke a hercegnének biztosan ez a szett. Nem túlkomplikált, mégis csinos. A pöttyös ruha és a fekete blézer együttes viselése tökéletes választás volt Kate részéről.

A ruha, ami egyébként a Topshoptól származik, Katalin többi ruháihoz képest nem is drága, csupán 60 dollár (kb. 13 000 Ft).

Íme, Kate Middleton St. Patrick-napi kabátja. A ruhadarabot Emilia Wickstead készítette a várandós hercegnőnek. Fekete felsőt, illetve harisnyát is viselt a zöld kabáthoz.

2013. április 29-én Cambridge hercegnéje ellátogatott egy winchesteri szeretetházba. Habár elmaradt a jól megszokott kalap, Kate így is csodálatosan festett barackszínű Tara Jarmon-kabátjában.

A hercegi pár április 23-án ellátogatott egy manchesteri középiskolába. Kate Middleton a látogatásra ezt a mintás, testhezálló ruhát vette fel, ami kiemeli gömbölyű pocakját.

Halványkék színű ruhában és hátrakötött hajjal jelent meg Katalin egy jótékonysági esten, amit április 24-én tartottak Londonban. Az 50-es évek-inspirálta ruha a cikkben már sokat emlegetett Emilia Wicksteadtől származik.

Vilmos herceg és felesége márciusban látogattak el Saundertonba. Fehér Topshop-kabátját fekete cipővel és harisnyával vette fel.

Idén ünnepelik a londoni metró 150. évfordulóját. Katalin is ellátogatott a földalattihoz. A fotósok ebben az elegáns, kék színű kabátban fotózták le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek