Starity

Peter Andre és barátnője gyermeket várnak

2013. július 24. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Sun pletykamagazin tegnap nyilvánosságra hozta, hogy az egykori popsztár, aki jelenleg egy valóságshow-ban szerepel, és 23 éves orvostanhallgató barátnője, Emily MacDonagh első gyermekét várja – a kisbaba jövő év elején érkezik majd.

hirdetés
Peter Andre és barátnője gyermeket várnak

Peter Andre úgy nyilatkozott, hogy a barátnőjével együtt „magán kívül van az örömtől” a kisbaba érkezése miatt és hogy Emilyből csodálatos édesanya lesz.

A negyvenéves énekes így írt a new! című magazinban vezetett rovatában ezen a héten: „Kicsit hosszabb ideig tartottuk meg magunkban az örömhírt, de mivel mindenki folyton kérdezget minket, így nagyon boldogan jelentem be, hogy Emily és én kisbabát várunk.”

A baba lesz Peter harmadik gyermeke, hiszen már van egy kisfia, Junior és egy kislánya, Princess, az előző, Katie Price-szal kötött házasságából. Peter állítólag nem akar megállni háromnál és azt is elárulta a riportereknek, hogy azt reméli, hogy legalább négy gyermeke lesz.

„Mindig is hat gyereket akartam, mert én és a testvéreim is hatan vagyunk, de azt hiszem, ha még két gyerekem lesz, akkor is boldog leszek.”

Emily terhessége ellenére úgy tűnik, hogy a pár nem rohan az oltár elé a közeljövőben. A kérdésre, miszerint sor kerül-e valaha közöttük házasságkötésre, Peter így válaszolt: „Még nem, de nagy valószínűséggel igen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek