Starity

Elvonóra megy VV Éva

2013. július 24. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ egykori szereplője, VV Éva úgy döntött, hogy változtat az életén és elvonóra megy. Vajon tényleg komolyan fogja venni, vagy az egész csak hírverés?

hirdetés
Elvonóra megy VV Éva

Az egykori ValóVilág-szereplő, Baukó Éva ezen a héten az egyik legjobb barátjánál töltötte az estét, együtt iszogattak, azonban reggel már el kellett mennie és Éva ekkor jött rá arra, hogy keresnie kell magának egy otthont, mivel nincs hova mennie. Felhívta a Merény Kórházat és bejelentkezett az elvonóra. A botrányhősnő úgy véli, hogy ezzel a döntésével minden helyrerázódhat körülötte és újra egészséges lehet.

A kórházban szigorú szabályok vonatkoznak rá, azonban Évi örül neki, hogy nem egyedül kell végigcsinálnia az egészet, mivel van két szobatársa is, akikkel nagyon jó a kapcsolata. Gyógyszereket nem írtak fel neki az orvosok, és a híresség a Blikknek azt nyilatkozta, hogy a pszichológusa szerint „nem alkoholista, viszont a legjobb úton halad az alkoholizmus irányába”.

„Én szeretnék családot, gyerekeket, normális életet. Rájöttem, ha nem változtatok, akkor nekem végem lelkileg, mentálisan és fizikailag is. Most magammal kell törődnöm, meg szeretnék gyógyulni, és újrakezdeni az életem.”

Éva úgy tervezte, hogy három hetet tölt az intézményben és az első napon elmegy a strandra lazulni. A kórházban a csoportfoglalkozásokon kívül jógázik, olvas és napozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek