Starity

Jennifer Lawrence nem tagadta meg önmagát

2013. július 24. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néha a legnagyobb sztárokból is előbújik a fangirl - az Éhezők viadalának sztárja nem tudta elrejteni rajongását, amikor a Comic-Conon meglátta egyik kedvenc színészét.

hirdetés
Jennifer Lawrence nem tagadta meg önmagát

Jennifer Lawrence éppen két legújabb filmjét népszerűsítette San Diegóban – Az éhezők viadala: Futótűzt és az X-Men: Az eljövendő múlt napjait –, amikor az egyik interjú adása közben megpillantotta a színész Jeff Bridgest, aki éppen a legújabb filmjéről, a fantasy témájú Seventh Sonról beszélt a riporternek.

Lawrence mint szégyenlős kislány közelítette meg Bridgest, majd elfutott – mindezt több kamera és fotós előtt –, majd amikor a színésznő rájött, hogy a kedvence és a stáb már észrevette, vörösre pirulva visszasietett a férfihez és megölelte.

„Oh Istenem, én vagyok a legnagyobb rajongód, annyira sajnálom” – kért azonnal elnézést, amiért megszakította az interjút. A The Extra stábja megragadta a remek alkalmat, és Lawrence kezébe nyomták a mikrofont, hogy folytassa az interjút Bridgesszel.

„Melyik a valaha készített kedvenc filmed? Ki a kedvenc karaktered?”érdeklődött a színésznő, aki annyira ideges volt, hogy észre sem vette, hogy nem tartja a mikrofont a férfi elé.

Ez az imádnivaló incidens kissé emlékeztet arra, amikor a legendás színész és nőfaló, Jack Nicholson lepte meg Lawrence-t az idei Oscar-díj-átadáson, kifejezve lelkesedését a fiatal színésznő játéka iránt, majd könnyed flörtbe bonyolódtak.

A Futótűz november 22-én kerül a mozikba, a Seventh Son viszont csak jövőre, január 17-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek