Starity

Jay Park Európába látogat

2013. július 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai énekes már bejárta Ázsia és Észak-Amerika legtöbb régióját és most folytatva hódító útját, szeptemberben Európába is ellátogat.

hirdetés
Jay Park Európába látogat

Több hónap után július 9-én tért vissza rajongói legnagyobb örömére az I Like 2 Party címet viselő legújabb kislemezével. Később, július 18-án Kim Hyun Joong visszatérő Unbreakable dalába besegített, ahol magában a klipben is szerepelt, majd a sorozatos megjelenései után július 22-én újabb örömhírrel szolgált, ezúttal európai rajongóinak, ugyanis egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy hamarosan megkezdi első kisebb európai turnéját is.

Maga a koncertsorozat összesen három állomást fog tartalmazni, így az énekes Nagy-Britannia és Hollandia mellett Németországba fog még ellátogatni.

A tervek szerint szeptemberben kezdi meg a turnét, melynek nyitó koncertjét Londonban tartja meg, majd ezt követően még ellátogat Amszterdamba és végül Németországban fogja zárni ezt a kisebb európai kiruccanását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek