Starity

Jared Leto drogkereskedő akart lenni

2013. július 24. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jared Leto, a 30 Seconds To Mars frontembere ma világhírű színész és énekes, de nem mindig ilyen ragyogó jövőt képzelt el magának.

hirdetés
Jared Leto drogkereskedő akart lenni

„Nem gondoltam arra, hogy színész leszek – árulta el a 41 éves Leto a brit Big Issue című magazinban. – Azt hittem, hogy művész leszek, vagy festő. Vagy talán kábítószerkereskedő.”

Leto azt is elmondta, hogy fiatalabb korában mindent megtett azért, hogy lázadjon a korlátok ellen. „16 évesen választás elé kerültem. Ha most találkoznék a tinédzser Jareddel, azt venném észre legelőször, hogy eltűnt a pénztárcám. Nagyon vad külseje volt. Sokszor bajba kerültem, a hatósággal vagy bárkivel, aki a törvény vagy valamilyen szabályt képviselt.”

A sztár nemcsak azt fontolgatta, hogy drogot fog árulni, hanem ő maga is sokszor használta a tiltott anyagokat.

„Kimaradtam a suliból. A tinédzserkorom tulajdonképpen elég vadul alakult. Azt hiszem, mindannyian találkozunk kihívásokkal az életünkben és különbözőképpen birkózunk meg velük. Amikor fiatalabb vagy, nincsenek meg az eszközeid, nem tudod, hogyan birkózz meg ezekkel a kihívásokkal. Valószínűleg a drogoknak is köze volt a vad viselkedésemhez.”

De a rocker, aki jelenleg világkörüli turnén vesz részt a bandájával, azt mondja, hogy ezek a kemény évek tették őt azzá, ami.

„Azt hiszem, minden okkal történik és jó, hogy megtanultam a leckéket, amiket a sors adott nekem. Sok fájdalom és bizonytalanság ért, és ez nem mindig mulatságos.”

Leto egy inspiráló üzenetet is küldene a korábbi énjének: „Jó dolog, ha akkorát álmodsz, amekkorát csak tudsz. Azt mondanám neki, hogy figyeljen és bízzon meg önmagában.”

Azt is elárulta, hogy annak ellenére, mennyire kemény időszak volt az az életében, egy napra szívesen visszatérne oda, ha utazhatna az időben. „Jó lenne csak úgy lazulni, jól érezni magamat, beleugrani egy úszómedencébe és egészségtelen kaját enni. Jó lenne újra átélni azt az érzést.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek