Starity

Vanessa Paradis: „Áldásos a közös munka”

2010. augusztus 16. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Paradis nemrég adott interjút egy magyar lapnak, melyben elmesélte Johnnyval való munkájának tapasztalatait, jövőbeli terveit.

hirdetés
Vanessa Paradis: „Áldásos a közös munka”

Vanessa Paradis egy interjúban elárulta, kreatív embernek vallja magát, hisz énekelni és színészkedni is ugyanúgy szeret. Műfajilag leginkább a sanzon áll hozzá közelebb, és egy stílusnál sem szeretne leragadni.

A zenei karrierje határtalan örömöt jelent számára, minden turné és lemez egy- egy meghatározó fejzetet jelent az életében. Emellett elárulta, hogy Katherine Heburnt tekintette példaképként az előző, L'Amacoeur című filmjében, melyben egy hollywoodi sztárt játszhatott el.

Az újságíró faggatta az Amerikai szeretőm című filmről is, amelyben egy francia írónőt, Simone de Beauvoirt alakítja. A filmben nem más a partnere, mint valódi kedvese, Johnny Depp. A színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy a közös munka megölné az intimitást, ám a színésznő azóta sem gondolta meg magát: „Van úgy, hogy az élet felülírja az elhatározásainkat. Johnnyval már volt egy közös filmtervünk, a Don Quijote. Leforgattuk a film egy részét, majd különféle nehézségek miatt az egész feledésbe merült. Most viszont azt érzem, hogy átok helyett áldás kíséri a közös munkát.” – mondta.

Vanessa későbbi tervei közt szerepel még a bortermelés is: „A magam részéről nem vagyok olyan szakavatott borkedvelő, mint Johnny. Mégis, hozzá hasonlóan kötődöm a természethez, a szőlőtőkék látványához. Még bármi megtörténhet. Már arra is gondoltam, hogy ha majd eljön az az idő, amikor már nem forgatok, nem énekelek, esetleg a borászatnak szentelem az életem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek