Starity

Hamarosan világra jön Szorcsik H. Viki kislánya

2013. július 24. 21:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves színésznő már a nyolcadik hónapban van, és már azt is tudja, hogy fogja elnevezni a kislányát.

hirdetés
Hamarosan világra jön Szorcsik H. Viki kislánya
Fotó: TV2

Márciusban derült ki, hogy a Jóban rosszban egykori színésznője kislányt hord a szíve alatt. Azt, hogy Zara Viktóriának fogják hívni, már kisfia születése előtt eldöntötték párjával, hiszen akkor fiú- és lánynévvel is készültek.

Viki a Blikknek mesélte el, hogy tudja, sokan túl fiatalnak találják az anyasághoz, de nem törődik a negatív megjegyzésekkel, hiszen mindennél boldogabbá teszi őt a családja. Noha tudja, nem lesz egyszerű egy újabb babával, örömmel áll a feladatok és kihívások elé.

„Ez az én életem, és senkinek semmi köze hozzá. Nekem csak az számít, hogy két teljesen egészséges gyereket fel tudjak nevelni és az, hogy szép család vagyunk. Nyugodtan állíthatom, hogy nálam boldogabb jelenleg nincs” – nyilatkozta a színésznő, aki azt is hozzátette, harmadik gyermeket már nem szeretnének párjával, mert még rengeteg terve van a jövőre nézve az anyaság mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek