Starity

Sminkcuccokat dob piacra a One Direction

2013. július 25. 10:10   |   Szerző: T-Raw

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A MUA nevű cég új kozmetikumokból álló kollekciója a Little Things nevet viseli – dedikált rúzsokat is vásárolhatunk a srácoktól!

hirdetés
Sminkcuccokat dob piacra a One Direction

A kínálat öt rúzsból, ajakfényezőkből, arctónus-tisztítókból és körömlakkokból áll! A neveiket a One Direction dalairól kapták, így szerepel köztük Kiss You és Rock Me elnevezésű termék is. A teljes kollekció a Little Things nevet kapta.

A készítő így nyilatkozott: „A fiúk is álmodtak már arról, hogy lesz egy saját, Kiss You nevű rúzsuk. Mivel Harry szereti az epret, Niall meg a cseresznyét, ezért kisérleteztem az ízekkel.”

Egyébként minden fiúnak megvan a saját ízesítésű rúzsa: Harry az epres, Niall a cseresznyés, Zayn a görögdinnyés, Louis a vaníliás, Liam pedig az áfonyás ízt részesíti előnyben. A legjobb hír pedig, hogy tekintettel vannak fiatal rajongóikra, így a legtöbb termék öt dollárnál (körülbelül 1000 forint) nem drágább!

Emellett a fiúk előrukkolnak egy második körömlakkal, amit a Superdrugban lehet megvásárolni a hónap végétől. A készítők elmondása szerint harmonizál a fiúk parfümjével, amit még júniusban adtak ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek