Starity

Megtámadták Sarka Katát

2013. július 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerdán támadás érte Hajdú Péter feleségét, miközben Budán sétálgatott. Egy ismeretlen férfi ordibálva lökdösni kezdte.

hirdetés
Megtámadták Sarka Katát
Fotó: Ancsin Gábor

Hajdú Péter felesége sokkos állapotba került, miután tegnap Budán megtámadta egy csavargó. Az esetről Hajdú Péter közösségi oldalán számolt be, majd ma, néhány órával ezelőtt Sarka Kata is figyelmezette az esetleg a Komjádi uszoda felé közlekedő fiatal lányokat és nőket a Facebook-oldalán.

„Borzasztóan agresszív volt, már messziről láthatóan, egy lélek nem volt ott rajtam kívül [...] odajött hozzám és velem kezdett el ordítani! (Azt, hogy miket mondott, nem írom le, de a szavainál is durvább volt az a gyűlölet, agresszió,indulat, ami áradt belőle!)” – írta Kata, aki igyekezett nesztelenül továbbmenni, nehogy provokációnak vegye. A férfi ennek ellenére mögé került, hátulról fellökte, és továbbra is ordibált vele.

Péter beszámolójában már kifejtette, hogy a férfi azzal fenyegetőzött, hogy megerőszakolja őt, ennek ellenére nem indítottak ellenére rendőrségi eljárást. „Zokogva mesélte el az esetet, így még soha életében nem félt, mint ma délután. Lányok, asszonyok, egyedül ne sétáljatok arra!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek