Starity

Scout Taylor-Compton ismét főszerepben

2013. július 25. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal tehetség nagy lehetőségeket kapott: ismét főszerepben tündökölhet, ráadásul több filmben.

hirdetés
Scout Taylor-Compton ismét főszerepben

Scout Taylor-Compton kicsit eltűnt mostanában, hiszen rengeteg időt töltött barátjával, Samuel Larsennel, de természetesen forgatott is. Ennek gyümölcsét élvezhetik a rajongói hamarosan!

A bájos tehetség három filmmel is végzett idén, az egyiket, a Jason Trost által rendezett Wet And Reckless című filmet Ausztráliában már vetítik. A történet egy olyan reality-showról szól, ami véres véget ér.

A másik két film szintén horror kategóriában startol. A 7500 egy repülőszerencsétlenségről, míg a Tag egy fiúról szól, aki egy tinédzserekből álló csoport kijelölt vezetője, és AIDS-vírusa van, amit elkapott a bátyja, Billy is, és nagy valószínűséggel a fiú barátnője, Rae is, akit Scout alakít.

Leginkább csak a horrorrajongók ismerhetik, hiszen – akárcsak Danielle Harris –, őt is ez a műfaj vonzza a leginkább. Régebben elmondta, hogy ha nem színésznő lenne, akkor folytatta volna édesapja munkáját, és temetkezési vállalkozóként dolgozna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek