Starity

Iwan Rheon benne lenne a Misfits-filmben

2013. július 26. 09:09   |   Szerző: buff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Iwan Rheon a Digital Spynak elmondta, hogy egy idióta lenne, ha nem vállalna szerepet egy esetleges Misfits-filmben.

hirdetés
Iwan Rheon benne lenne a Misfits-filmben

Howard Overman (a széria készítője, itthon a Viasat 6 csatornán futó Kívülállók címen futó sorozat atyja) felfedte, hogy Iwan Rheon (Simon) és Antonia Thomas (Alisha) visszatérhetnének egy adaptáció keretein belül a nagyképernyőkre.

A színész kijelentette, hogy benne lenne a visszatérésben, ha a forgatókönyv és a történet megfelelő lenne.

„Szerintem egy idióta lennék, ha nem csinálnám meg. Nagyon szórakoztató lenne visszamenni, mert nyilvánvalóan annyi szeretet és hálát érzek a Kívülállók iránt, a Clerkenwell Films és az E4 csatorna iránt, és azért is, hogy adtak egy ekkora kiugrási lehetőséget és rengeteg igazi kihívást jelentő munkát. Szóval igen, ha adódna az alkalom, élnék vele.”

Rheon azt is hozzátette: „Bizonyos értelemben én is úgy érzem, mintha még befejezetlen lenne. Úgy gondolom, Simon története a harmadik évadban elkapkodott volt és nem volt esélyünk eleget látni belőle bizonyos okokból.”

A színész elismerte, hogy újra összeszedni az eredeti szereplőgárdát igazi „logisztikai kihívás lenne”. Majd megjegyezte, hogy „Szerintem megtörténhet. Nagyon valószínűnek látom, pláne ha sikerül mindenkit rávenni, hogy részt vegyen benne.”

Azt is elmondta Rheon, hogy bár nagyon furcsa volt, hogy nem szerepelt benne, attól még nagyon tetszett neki a legutolsó évad, Joseph Gilgun (Rudy) alakítása pedig iszonyú vicces volt.

„Fura úgy nézni, hogy ’Én ebben miért nem vagyok benne?’ – viccelődött. De egész jó volt, mert nem kellett saját magam miatt aggódni. Úgy mint ’B*****, remélem nem rontottam el ezt a jelenetet!’. Szóval egész jó volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek