Starity

Nick még mindig nincs túl Miley-n?

2010. augusztus 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick Jonas turnéja egyik állomásán azt a dalt kezdte el énekelni, amit Miley Cyrusszal írtak. A pár már három éve szakított.

hirdetés
Nick még mindig nincs túl Miley-n?

Nick Jonas nagyon meglepte a rajongókat, amikor Hartfordban a Before the Stormot kezdte el énekelni, amelyet Miley-val duettben énekel. Tudniillik, ez a szám nem szerepel a Jonas Brothers 2010-es turnéjában. Még egy érdekeség: Nick és Miley Hartfordban szakítottak.

Most mennek a találgatások a neten, hogy mit vajon mit is érez Nick még Miley iránt, vagy esteleg fordítva. Nick eddig még egy volt barátnőjénél sem csinált ilyet.

Miley most boldog párkapcsolatban él Liam Hemsworthtal. Nicket már a sajtó egy párszor összehozta Nicole Andersonnal, de cáfolja, hogy több lenne köztük, mint barátság.

Igaz, mindkettten azt állítják, hogy túl vannak a másikon, de akkor Nick miért énekelte pont azt a dalt, pont azon a helyszínen? És azt is be kell vallani, hogy Miley Stay című száma sokkal inkább emlékeztet mindenkit Nickre, mint Liamre.

Elképzelhető hogy valaha újra összejönnek? Nick most egyedül van, de Miley nem, és sokszor utal arra, hogy számára Liam az igazi. Vajon van még remény a két fiatal számára?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek