Starity

Taylor Swift százezer forintos borravalóval távozott

2013. július 26. 09:09   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor újra felhívta a figyelmet magára nagylelkűségével és kedvességével. Egy olasz étterem dolgozóit lepte meg nagy borravalóval és ajándék koncertjegyekkel.

hirdetés
Taylor Swift százezer forintos borravalóval távozott

Múlt hét pénteken Taylor a Ralph's Italian Restaurant vendége volt, és olyan elégedett volt a kiszolgálással, hogy a személyzet tagjainak koncertjegyeket és 500 dolláros (110 ezer forint) borravalót adott.

Edward Rubino, az étterem tulajdonosa úgy nyilatkozott; „Taylor egy elképesztő személy.” Bevallása szerint ő inkább Ozzy generációjába tartozik, ellenben gyermekeivel, akik odavannak Taylorért.

Egy-két információt is elárult – az énekesnő Ed Sheerannel és Austin Mahone-nal érkezett meg este 11.30 körül és hajnali 2-ig maradtak is, míg befejezték a vacsorájukat. A távozás előtt természetesen egy közös kép is készült a sztárvendégekkel és a személyzet tagjaival.

„Taylor parmezános csirkét evett, ami majdnem akkora volt, mint ő maga. Ennek ellenére jóízűen végzett is vele” – mondta szórakozottan Rubino.

Az étterem előtt álltak Taylor testőrei, amíg ők bent ettek, mert óriási tömeg alakult ki az étterem előtt, így a hátsó kijáratot kellett használniuk távozáskor. Rubino annyit fűzött az éjszaka történéséhez, hogy a countrysztár bőséges borravalót adott neki, ami az elfogyasztott ételek árával együtt közel 800 dollár volt.

Taylor Swiftre ebben a hónapban már egyszer felfigyelt a média kedvessége miatt, ugyanis a hónap elején egy beteg, négyéves rajongójával találkozott Vancouverben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek