Starity

Miley Cyrus még szexisebb videoklipet ígér

2013. július 26. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő igencsak vidám hangulatban nyilatkozott a német Promiflash.de honlapján és meglepő kijelentéseket tett.

hirdetés
Miley Cyrus még szexisebb videoklipet ígér

Miley viccelődve jegyezte meg: „Egy csajnak nem Drake van a homlokára tetoválva? Őrület! Micsoda szenvedélyes rajongó. Arra gondoltam, hogy én Chris Brown nevét tetováltatom az arcomra.” Ezután hozzátette, hogy szerinte a vitatott rapper neve az arcán igazán jót tenne a karrierjének.

Sokak szerint az énekesnő minden erejével azon dolgozik, hogy új imidzset építsen magának és ő legyen az aktuális rosszlány – ennek fényében árulta el azt is, hogy a We Can’t Stop videojának van egy sokkal durvább változata is.

„Amikor elérjük a 100 milliós nézettséget [a YouTube-on], akkor megpróbálunk kiadni egy speciális változatot – nem tudom, láttátok-e a videót, de eléggé őrült, szóval egy még őrültebb rendezői változatról van szó... szeretem, ha a videóimban van egyfajta szexisség, de nem akartam, hogy az egész olyan legyen. Azt akartam, hogy merész legyen” – árulta el a Daybreak riporterének.

Tehát a videó még őrültebb lesz az előzőnél. Nehéz elhinni, hogy létezik őrültebb dolog annál, mint amikor Miley és a barátnői óriási játékmackó-hátizsákokkal táncolnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek