Starity

Lady Gaga dalt írt a TLC-nek

2013. július 28. 08:08   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TLC nevű, legendás lánycsapat újult erővel készül a visszatérésre. Új albumra számíthatnak a rajongók, melyről egyre több információ derül ki.

hirdetés
Lady Gaga dalt írt a TLC-nek

Több mint 10 év telt el azóta, hogy a 90-es évek egyik legsikeresebb lánycsapata kiadta negyedik stúdióalbumát. A rajongóknak nem kell tovább nélkülözniük a lányokat, ugyanis október 15-én kezükbe vehetik az új TLC-korongot.

Az eddigi információk szerint a régi nagy slágerek mellett négy új dal kap helyet a lemezen: a Meant to Be biztosan az albumon lesz, melyet Ne-Yo írt, illetve még egy új dalról kerültek ki információk. A Posh Life című szerzeményt Dallas Austin szerezte, aki korábban már dolgozott a lányokkal a CrazySexyCool és a FanMail albumukon.

A dal érdekessége, hogy az R&B-től igen távol álló Lady Gaga is kivette a részét a dalszerzésből. Az énekesnő által felénekelt demófelvétel már fel is került az internetre, azonban a TLC-s lányok verziójára még várni kell.

Az albumon nem valószínű, hogy hallhatunk duettet az extravagáns énekesnővel, azonban Lil' Mama neve biztosan szerepelni fog a korongon. Nem meglepő a hír, hiszen az ifjú rapperlány szerepel az október 21-én debütáló CrazySexyCool: The TLC Story című dokumentumfilmben, nem is akármilyen szerepben: Lil' Mama játssza a csapat rapperét, Lisa Lopest.

A csapat tagjai elismerően nyilatkoztak a rapper játékáról: „Látni Lil' Mamát játszani a filmünkben, kicsit Lisára emlékeztetett, és mióta elment közülünk, először érezhettük azt, hogy a csapatot újra feléleszthetjük. Nagyon hiteles, a stílusa kicsit különbözik Lisáétól, de azzal, hogy együtt szerepel a TLC-vel, biztosítja, hogy a TLC zenéje tovább él és az új generációhoz is eljuthat. Készen állunk, hogy egy új fejezetet nyissunk a TLC történetében.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek