Starity

Gengszter lesz Rupert Grintből

2013. július 26. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek vörös hajú sztárja most a színpadon is megmutatja a tehetségét egy gengszter bőrébe bújva.

hirdetés
Gengszter lesz Rupert Grintből

Mindenki emlékszik a csetlő-botló kis Ron Weasley alakítójára, aki meztelencsigákat hányt vagy éppen csokibékával tömte tele a száját. Alakítója, Rupert Grint ezúttal új vizekre evez a varázslóvilág helyett és marcona gengszterként debütál majd a színpadi deszkákon, Jez Butterworth díjnyertes színdarabjában, a Mojóban.

A darab az 1950-es évekbeli londoni Sohóban játszódik, egy lerobbant éjszakai klubban, aminek tulajdonosát hátborzongató módon meggyilkolták. A Mojót először 1995-ben adták elő a királyi udvarban, majd két évvel később elkészült a filmváltozata is, Harold Pinter, Ian Hart és Aidan Gillen főszereplésével.

Grint mellett szerepet kapott a Downton Abbey-ből ismert Brendan Coyle, Daniel Mays és Ben Whishaw, a darab pedig októberben kerül a közönség elé a Harold Pinter Theatre-ben.

Nem Grint az egyetlen, aki a Harry Potter óta megfordult a színházban, hiszen kollégája, Daniel Radcliffe már 2007-ben bemutatkozott az Equus felújított változatában és azóta több színdarabban is szerepet kapott. Jelenleg a West Enden látható a The Cripple Of Inishmaan című alkotásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek