Starity

Amanda Bynes skizofréniás?

2013. július 26. 16:04   |   Szerző: buff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Bynes szülei attól félnek, lányuk skizofréniás. Jelenleg egy pszichológiai központban tartózkodik, kezelésének idejét pedig meghosszabbítanák.

hirdetés
Amanda Bynes skizofréniás?

Az utóbbi időben annyira bizarr Amanda Bynes viselkedése, hogy nem csoda, hogy a szülei bevallottan azért aggódnak, hogy lányuk skizofréniás. Amanda korábban még sosem kért orvosi segítséget azelőtt, hogy hétfőn akarata ellenére pszichiátriára szállították. De mi is van vele mostanság?

A viselkedése egyértelműen túlmutat az egyszerű sztárallűrökön vagy figyelemfelhíváson. Egy meg nem nevezett forrás azt állítja, szülei, Rick és Lynn már régóta aggódnak lányuk mentális egészsége miatt:

„Amanda évek óta hangokat hall és attól fél, hogy kémkednek utána a füstjelző készülékek és az órák segítségével, amik az otthonában találhatók. Kerülte az elektronikus berendezéseket, mert úgy gondolta, ez az egyetlen módja, hogy elkerülje a kémkedés lehetőségét. Ez egy nagyon szomorú szituáció, mert elutasít minden segítséget.”

Dr. Drew egyetért abban, hogy mániás állapotban lehet Bynes. És a színésznő épp 27 éves, míg általában ekkoriban jelennek meg a skizofrénia tünetei. Úgy hiszi, mindenki őt akarja kizsigerelni. (Egyszer megvádolta a szüleit is, hogy el akarják lopni a pénzét, és rendszeresen hívja magát „multimilliomosnak”.)

Jelenleg az egészségügyi szakemberek keresik a módját, hogy lehetne a pszichiátriai megfigyelését még két héttel meghosszabbítani. Amanda szülei szeretnék megfosztani őt a nagykorúsággal járó teljes önrendelkezés jogától – csakúgy, mint régen Britney esetében is tette ezt az édesapja – viszont a jogi szakemberek úgy állapították meg, hogy még nem olyan súlyos a helyzet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek