Starity

Sherlyn októberben férjhez megy

2013. július 27. 08:08   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben a tehetséges mexikói színésznő, Sherlyn is kimondja a boldogító igent párjának.

hirdetés
Sherlyn októberben férjhez megy

A Cuidado con el Ángel (Árva angyal) sztárja, Sherlyn is kimondja a boldogító igent. A színésznő kezét a napokban kérte meg szerelme, Gerardo Islas Maldonado egy romantikus, bali utazás során.

„Októberben lesz a polgári esküvő, az egyházit pedig még nem tudom. Majd márciusban vagy áprilisban” – nyilatkozta Sherlyn a Todo para la mujer rádiós műsorban.

Az interjú során azt is elmondta, hogy nagyon izgatott és ideges. „Igen, nagyon boldog, ideges és izgatott vagyok egyszerre. Azt hiszem, Isten nem is küldhetett volna nála jobb partnert” – folytatta.

A 27 éves színésznő arra is kitért, hogy attól, hogy megváltozik a családi állapota, nem fog felhagyni a színészettel, hiszen ez az élete, valamint reméli, hogy nem sokkal a boldogító igen után már arról számolhat be, hogy áldott állapotban van.

„Szeretem a gyerekeket, nem szeretnék sokáig várni. Tulajdonképpen az esküvő az első, de remélem, hogy a jövő évben már anya leszek. Nem tudom, hogy Isten mikor szán nekem gyermeket, de ha rajtam múlna, már most szülnék. Valamint egészen addig szeretnék dolgozni, míg anya nem leszek” – fejezte be mondanivalóját.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek