Starity

Frank Ocean kénytelen lemondani a turnéját

2013. július 27. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas amerikai énekes torokfájdalmakkal énekelt az ausztráliai turnéja nyitókoncertjén, majd az orvos megállapította, hogy elszakadt az egyik hangszalagja, ezért kénytelen lemondania a turnéja többi állomását.

hirdetés
Frank Ocean kénytelen lemondani a turnéját

„A tegnap esti koncert után… szükséges volt orvosi segítséget kérnünk a hangszálproblémák miatt, amiket Frank Ocean a műsor során tapasztalt – tette közzé Ocean turnémenedzsere egy nyilatkozatban. – Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy Frank egyik hangszála beszakadt és azt az orvosi utasítást kapta, hogy pihentetnie kell a hangját.”

Az még bizonytalan, hogy az énekes felléphet-e a két, augusztus 3-án s 4-én megrendezésre kerülő kanadai fesztiválon, ahová korábban meghívták, de eléggé valószínű, hogy nem lesz képes énekelni. A hangszalagsérülés mértékét nem hozták nyilvánosságra, de az köztudott, hogy a legenyhébb szakadás is több hétnyi pihenést igényel.

Ocean hangproblémái csupán egy nappal azután jelentkeztek, hogy a Tumblr-oldalán közzétett egy verset, amelyben megemlíti azt az incidenst, ami az ez évi Grammy Awardson történt. Amikor az énekes átvette a neki járó díjat, mindenki állva ünnepelte – kivéve Chris Brown, aki mindenki szeme láttára ülve maradt. „Ülve maradhatsz, addig én átveszem a Grammyt / A zenéd nyálas” – írta Ocean.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek