Starity

Horvátországban nyaralt Csobot Adél és Istenes Bence

2013. július 28. 07:07   |   Szerző: mirjam333333

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annak ellenére, hogy a sajtó hamis történetet talált ki róluk és a hírek szerint össze is vesztek, boldogan nyaraltak együtt Horvátországban.

hirdetés
Horvátországban nyaralt Csobot Adél és Istenes Bence
Fotó: Facebook

A barna Marilyn Monroe-ként is emlegetett énekesnő és az X-Faktor új műsorvezetője, azaz Csobot Adél és Istenes Bence a horvát tengernél pihente ki a munkával járó fáradalmakat.

Az énekesnő és a műsorvezető is posztolt nyaralásukról hivatalos Facebook-oldalukon és látszólag elég jól érezték magukat, sőt Bence szerelmet is vallott egy képen keresztül Adélnak, mivel ezzel a szöveggel töltötte fel: Mostantól két szerelmem van. Az egyik mögöttem, a másik alattam – de mielőtt még valaki félreértené, a képen egy jet-skin ül a páros, elől Bencével, mögötte pedig Adéllal.

A fiatalok egyébként egy apartmanban szálltak meg, a napjaikat strandolással, vitorlázással, jet-skizéssel és szórakozással töltötték, végül este egy kis románccal zárták. Adél elmondása szerint igaz, hogy rövid nyaralás volt, de egy kis pihenőnek tökéletesen megfelelt és az együtt töltött időt is nagyon élvezték.

A négy napnyi pihenő végeztével a hazaérkezésük utáni napon egyből belevetették magukat a munkába, mivel Bence leginkább az X-Faktorra és a Péntektől péntekig című műsorra, Adél pedig új lemezére és előadásaira koncentrál: Készül a saját illetve a Szenes Iván-dalok feldolgozását tartalmazó lemezem is, és még sok meglepetést tartogatok a következő hónapokra – árulta el az énekesnő a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek