Starity

Sam Worthington is Budapesten van

2013. július 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Avatar sztárja a Vörösmarty téren sétálgatott mindenféle testőri kíséret nélkül.

hirdetés
Sam Worthington is Budapesten van

Néhány nappal ezelőtt szenzációként robbant, hogy a világhírű énekesnő, Ke$ha, mivel magyar rokonai is vannak, hazánkba utazott egy hosszabb nyaralásra – egészen augusztus végéig Magyarországon fog tartózkodni, a tervek szerint.

Ezúttal egy újabb világsztár tette nálunk tiszteletét: az Avatar Jake Sullyja, azaz Sam Worthington járt tegnap délben Budapesten, mindennemű kíséret és felhajtás nélkül. Információink szerint nem forgatás miatt látogatta meg a fővárost, valószínűleg nálunk lazít, miután néhány napja véget ért legújabb filmjének, a The Keeping Roomnak a forgatása Romániában.

Rajta kívül szintén a napokban járt nálunk A nyomorultak sztárja, Russell Crowe, aki a legújabb Hercules-film rendezőjével rótta az utcákat. Jelenleg, a már említett neveken kívül olyan sztárok tartózkodnak még a fővárosban, mint Dwayne Johnson, Joseph Fiennes és Joe Anderson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek