Starity

Jordin Sparks titkai

2010. augusztus 16. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin elmondta, hogy mik az elvárásai az élettől és még sok más dolgot is. Például, hogy mi fájt neki legjobban az életben, vagy éppen mi okozott örömöt.

hirdetés
Jordin Sparks titkai

A Seventeen magazinnak adott interjújában Jordin Sparks elmond mindent, ami szerinte ránk is tartozik. Íme!

Seventeen (a későbbiekben: 17): Hogyan változtak meg a baráti kapcsolataid?

Jordin Sparks (a későbbiekben: JS): Hát azt kell mondanom, hogy amikor nem voltam híres, akkor is változtak. Volt egy barátom, aki házas lett, és így már a gyermeket tervezi. Ők kérdezik tőlem, hogy én nem akarok-e, de még erre nem lennék kész. Szomorú, hogy nem tudom úgy alakítani az időbeosztásom, hogy sokszor talákozzak a barátaimmal. De vannak olyanok, akik már nem is keresnek az American Idol óta. Ez nagyon elszomorít, pedig én próbáltam tartani a kapcsolatot. De vannak igazi barátaim is, akik tudják milyen nehéz ez a dolog, és minden nap írnak sms-t, hogy: „Szia, tudom sok a dolgod, de tudnod kell, hogy szeretlek és nagyon hiányzol” – ez ennyira bámulatos. Ez az igazi barátság.

17: Milyen fiút keresel éppen?

JS: Oh, hát lehet, hogy egy kicsit sok, amit én elvárnék. Én olyan férfival szeretnék találkozni, akinek van humorérzéke, mert ha én napi 20-szor legalább nem nevetek, akkor az a nap már nem is a jó napok közé tartozik. Valamint jó lenne, ha magasabb lenne nálam, igaz én is magas vagyok, de azért jó lenne. Fontos, hogy legyen becsületes, őszinte, és a munkájában 120%-os legyen. Valamint fontos nekem, hogy jöjjön ki a családommal, mert én nagyon közel állok a családomhoz.

17: Híres férfi aki tetszik neked?

JS: Jake Gyllenhaal az új filmjében szívdöglesztő. Azok a babakék szemek! Jóságos ég - elolvadok!

17: Ki inspirál?

JS: Öcsém, PJ! – mindig a legjobb barátom tud lenni. Mindent tud. Amikor előszőr elhagytam a házat 16 évesen, ő még csak 14 volt, de teljes mértékben támogatott. És tudom, mert mondta, hogy amikor haza megyek, ő örül a legjobban, és amikor elmegyek, szinte megsebzem őt. Amikor meglátom, ami sajnos egyre ritkább, mindig sírok. Nagyon szeretem. Ha egyszer igazán felnövök lélekben, olyan akarok lenni, mint ő; erős és kitartó.

17: Van valamilyen szenvedélyed?

JS: Csemegeuborka! Ha az van az asztalon, nem adok senkinek, imádom! Illetve a Hello Kitty.

17: Mik azok a szavak, melyek téged éltetnek?

JS: Nos, ez nagyon klisé, de mégis: „Légy önmagad!” és „Soha ne add fel!” – erre neveltek, amikor kicsi voltam. Ha ezeket követem, úgy gondolom, az emberek engem fognak szeretni és nem azt, aki probálnék lenni.

17: Van, akitől még ma is kérsz tanácsot az American Idolból?

JS: Igen! Mindig is Paula volt, aki mellettem volt, de vele ritkán találkozom. Így igazán Randy az, akivel tudok beszélni, mert a munka kapcsolat is megvan. Ő az, aki mindig mondja: „Jordin, a hangod olyan nagy és különleges és napról napra érettebb.” Simon pedig mindig a negatív dolgokat hozta elő, de ez nekem építő kritika volt. De tényleg Randy az, aki most is segít nekem.

Tehát a tanulság: aki Jordin barátja vagy barátnője akar lenni,  legyen vicces és őszinte!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek