Starity

Befejezték a Hobbit forgatását

2013. július 27. 19:07   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Peter Jackson tegnap jelentette be, hogy a film utolsó képkockáit is felvették, vagyis befejezték a trilógia forgatását.

hirdetés
Befejezték a Hobbit forgatását

Egy újabb Tolkien-időszak zárult le Peter Jackson és a további film elkészítésének résztvevői életében. Tegnap a rendező posztolt képeket és kijelentette hivatalos Facebook-oldalán, hogy befejezték a Hobbit-film forgatását.

Már két hete befejezte a film felvételeit a Zsákos Bilbót megformáló Martin Freemannel, és már egy hónapja Ian McKellenel (Gandalf) és Orlando Bloommal (Legolas), utóbbiról egy búcsúzú vidám kis videó is felkerült a Youtube-ra. Már csak a törpökkel volt némi munka, amit a héten be is fejeztek, így már nincs több forgatási nap.


Jackson, Dean O'Gormannal és Aidan Turnerrel

„Egy szexi rendező és két nem annyira szexis törpe” – nyilatkozta a fenti képről Peter, aki a Facebook-oldalát valóságos rendezői naplónak használta a rajongók nagy örömére, így a forgatásról rengeteg képet és videót posztolt, amiken jól látszik, a stáb mennyi egymáshoz szokott, és harmonikus a munka köztük.

„Egy 20 órás nap, 15 év Tolkien, és 771 nap felvétel és amikor hazaérkezek, egy tinédzserrel teli ház fogad. Hosszú éjszaka lesz!” – pötyögte Jackson.

A Hobbit második része, a Smaug pusztasága idén december 13-án kerül a mozikba, és az utolsó rész, az Oda és vissza pedig 2014 decemberében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek