Starity

Jön a Percy Jackson és a szörnyek tengere

2013. július 27. 20:08   |   Szerző: Roddy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013. augusztus 15-én kerül vetítésre Magyarországon a második rész, melyet ezúttal Thor Freudenthal rendez.

hirdetés
Jön a Percy Jackson és a szörnyek tengere

Az amerikai premier után (augusztus 7.) csupán egy hetet kell várnunk, hogy mi is részesei lehessünk a kalandnak. A rendezés jogát Thor Freudenthal kapta meg, Chris Columbus pedig a produceri székben foglal helyet.

A szereplőgárda ismét bővelkedik világhírű filmekben megfordult színészekkel. Ilyen például Leven Rambin (Az éhezők viadala), aki Clarisst, Ares lányát formálja meg, vagy Nathan Fillion (Castle), aki Hermész szerepébe bújik.

A történet ismét nagyon érdekes és figyelemfelkeltő. A félvérek táborát védő falat lerombolták és szabadon engedték Kronoszt, Zeusz, Hádész és Poszeidón apját. A legfőbb gonoszt csak az aranygyapjú mágikus ereje győzheti le, ami a szörnyek tengerében, azaz a Bermuda-háromszögben van elrejtve. A fő hármas a küklopsz Tysonnal, Percy féltestvérével kiegészülve kel útra, hogy megtalálják az ereklyét. A kaland során számos szörnnyel és ellenséggel kell szembenézniük, hogy megmentsék a világot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek