Starity

Edzéssel foglalja le magát Vanessa Hudgens

2013. július 28. 07:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kemény edzéstervvel tereli el figyelmét a fiatal színésznő, mialatt távol van párjától, Austin Butlertől.

hirdetés
Edzéssel foglalja le magát Vanessa Hudgens
Fotó: PacificCoastNews

Vanessa Hudgens jelenleg a világot járja Nicolas Cage társaságában és a The Frozen Ground stábjának többi tagjával a film promókörútjának keretén belül, így az utóbbi időben rengeteg időt töltött távol szerelmétől, Austin Butlertől. A fiatal színésznőt eléggé megviselte a közöttük lévő távolság, ezért pedig igen kemény edzésbe kezdett.

„Teljes erővel egy edzésprogramba veti magát, mivel azt mondja, így nincs ideje szomorkodni és a párkapcsolati problémákra gondolni. Egy óra szobabiciklizéssel kezd, majd utána újabb egy órát tölt pilatesszel vagy kick-box-szal öt, esetleg hat napon egy héten” – árulta el Vanessa egyik barátja a brit Closer magazinnak.

A 24 éves Hudgens egyébként az edzés mellett diétázik is és állítólag már legalább egy ruhaméretet fogyott. De kiderült az is, hogy természetesen a legtöbb nőhöz hasonlóan az ex-Disney-csillag is férjhez szeretne menni egy nap és gyerekeket szülni, de, mint múltkor kiderült még jó sokáig a filmiparban is szeretne tevékenykedni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek