Starity

Elhunyt Kidd Kradick

2013. július 28. 18:06   |   Szerző: T-Raw

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tragikus körülmények között elhunyt Kidd Kradick – adta hírül a CNN tegnap este.

hirdetés
Elhunyt Kidd Kradick

A rádiós műsorvezető mindössze 53 évesen távozott az élők sorai közül. A halál hivatalos okát még nem hozták nyilvánosságra, de sokan aneurizmára gondolnak.

„A YEA Networks és a Kidd Kradick In The Morning csapata mélyen le van sújtva, összetört a szívünk, mert elvesztettünk egy ilyen nagyszerű barátot és vezetőt. Kidd annak szentelte az életét, hogy minden reggel mosolyt csaljon az emberek arcára. 21 éven keresztül elkötelezett feladata volt az örömszerzés ezer meg ezer beteg gyereknek” – adták közre a hivatalos nyilatkozatot a rádióállomáson.

„Kidd elhunyt ma New Orleansban, miközben egy jótékonysági golversenyt szervezett az ő szeretett Kidd Kids alapítványának. Meghalt, miközben azt csinálta, amit szeretett, ugyanis a beteg gyerekek segítése jelentette számára a világot. Ezért kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét és a családjáét és kollégáiét. Majd a megfelelő időben további információt adunk a halál okáról.”

Sok híresség, többek között a Jonas Brothers és a vállalkozó Mark Cuban is kifejezte részvétét a Twitteren. Részvétünket küldjük Kidd családjának ebben a nehéz időszakban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

yesterday die home kidd
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek