Starity

Holnap indul Ausztráliában az X Factor

2013. július 28. 17:05   |   Szerző: Bence112233

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfőn érkezik a világ legsikeresebb tehetségkutató műsorának ausztrál változata, ahol az újonnan felállított zsűriben Dannii Minouge és az LMFAO-ból ismert Redfoo is helyet kapott.

hirdetés
Holnap indul Ausztráliában az X Factor

2005-ben indult a szigetországban Simon Cowell népszerű tehetségkutatója. Az évad nem tett szert nagy népszerűségre, így egy évad után kikerült a csatorna kínálatából. 2010-ben azonban egy másik tévécsatorna újraindította a show-t, aminek népszerűsége azóta is töretlen.

2010-ben az első újraindított szériát a 35 éves Altiyan Childs nyerte. 2011-ben a 17 éves rocker, Reece Mastin győzedelmeskedett, a tavalyi évadot pedig a 25 éves gyári munkás, Samantha Jade nyerte, akinek pár hete debütált az első saját dala, amit azóta az X Factor előzetesében is felhasználtak.

Eddig olyan ismert énekesek, személyek ülhettek a mentori székekben, mint Natalie Imbruglia, Melanie Brown, Kyle Sandilands és Guy Sebastian. Idén ismét elfoglalhatta a mentori székét Ronan Keating és Natalie Bassightwaighte. Melléjük csatlakozik a hazájában óriási népszerűségnek örvendő, egykori brit X Factor-mentor, Dannii Minouge. A negyedik mentor pedig az LMFAO zenekarból is ismert Redfoo, aki leginkább kitűnik a többiek közül viselkedésével és kinézetével is. A műsorvezető az idei évadban is a McLoad lányaiból ismert Luke Jacobz lesz.

Az is nyilvánossá vált már, hogy kik lesznek a mentorok segítői a show egyik részében. Kylie Minogue, Will.I.Am, Jon Bon Jovi, Kelly Osbourne és Guy Sebastian csatlakozhat egy-egy zsűritag mellé, hogy segítse őket a döntésben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek