Starity

Britney hamarosan visszatér

2010. augusztus 16. 22:10   |   Szerző: Ency112

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves énekesnő meglepően ismét jó formába hozta magát. Újra szép, üde és elhivatott. Kíváncsian várjuk a folytatást.

hirdetés
Britney hamarosan visszatér

Britney Spears az élő bizonyítéka annak, hogy a hirtelen nyakbaszakadó világhírt nem olyan egyszerű megtartani és tudatosan kezelni, felhasználni és saját előnyre fordítani. 

A tinisztárként berobbant énekesnő már megtapasztalta mind a csillogást és mind a poklot. Mindenki nagyon hamar megszerette és befogadta, ám a hírtelen hírnév sajnos nem vált az előnyére: alkohol és drogproblámák, válás, a média mocskolódásai. Még a gyerekeit is majdnem elvesztette.

Ezidáig a botrányok óta nem nagyon hallhattunk róla, de úgy látszik megérte várni. Nemrég látták újra tökéletes formában vásárolni, nemsokára indul a koncertturnéja, gyermekeit védi a médiától, és ami a legjobb, megint mosolyogni láthatjuk.

A rajongóinak Twitteren ezt üzente: „Épp most érkeztem meg a stúdióba, elkezdődtek az új album felvételei. Nagyon jó lesz!”

Kíváncsian várjuk az új albumot, és reméljük, Britneynek végre sikerült révbe érnie!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek