Starity

Angel Ross-szal bulizott Bogi

2013. július 28. 21:09   |   Szerző: Ágika21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bogi, a fiatal énekesnő nemrég vett részt Selena Gomez koncertjén, azt követően pedig Angel Ross-szal bulizhatott egyet.

hirdetés
Angel Ross-szal bulizott Bogi
Fotó: Facebook

Bogi nemrég utazott New Yorkba, ahol Selena Gomez Central Park-i koncertjén is részt vett. Ezt követően a világhírű modellel sikerült összefutnia, akivel együtt is buliztak. Angelt főként a L'Oréal-promóciókból ismerhetjük.

„New Yorkban találkoztam Angel Ross-szal, aki világhírű model, többek között a Loreál arca. Nagyon jól éreztük magunkat és elmentünk bulizni a Beauty&Essexbe, ahol rengeteg híresség szokott megfordulni, például Jessica Alba, Kim Kardashian vagy Cameron Diaz– írta örömmel Facebook-profilját, bejegyzéséhez pedig egy fotómontázst is mellékelt.

Az énekesnő egyszerűen imádja a várost, rajongóit naponta tájékoztatja közösségi oldalain keresztül. Nemrég jelent meg legújabb dala, a Végzet, amely a nemsokára bemutatásra kerülő Indián című film betétdala is egyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek