Starity

Lady Gaga bemutatta az Applause borítóját

2013. július 29. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns amerikai énekesnő hónapokig nem hallatott magáról – most azonban, amint közeledik az új album első kislemezének megjelenése, napról napra újabb meglepetésekkel áll elő.

hirdetés
Lady Gaga bemutatta az Applause borítóját

Mint már mindenki tudja, Lady Gaga legújabb, várva várt albuma, az ARTPOP november 11-én jelenik meg, augusztus 19-én pedig már kapható az első kislemez, az Applause (ugyanezen a napon már előrendelhető a teljes album az iTuneson). Noha addig még két hetet várni kell, a borítóját máris mindenki megcsodálhatja.

Az énekesnő ezúttal sem tagadta meg provokatív és figyelemfelkeltő stílusát. A borítón szereplő fotót, amelyen Gaga arcán színes festékfoltok díszelegnek, Inez Van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette.

Emellett az énekesnő interjút adott a Women's Wear Daily magazinnak, amelyben elárulta, hogy a fotó abból a videóból való, amit Van Lamsweerde és Matadin múlt héten vett fel Los Angelesben. Más érdekes nyilatkozatot is tett:

„Nem korlátozom magam ugyanarra a tervezőre vagy frizurára vagy stílusikonra. A borítókép azt fejezi ki, hogy nem egyetlen ikon vagyok. Én vagyok minden ikon. Olyan ikon vagyok, aki a paletta minden egyes színét magában hordja minden pillanatban. Nincsenek korlátjaim.”

Azt is elmondta, hogy a törött csípője kényszerítette a hosszú pihenőre. „Hatalmas kráterek, egy lyuk volt a csípőmben... a sebész azt mondta, hogy ha még egy koncertet végigcsináltam volna, akkor lehet, hogy teljes csípőprotézisre lett volna szükségem.”

Lady Gaga augusztus 25-én, az MTV Video Music Awardson mutatja be először az Applause című dalát, amit egyik régi munkatársával, DJ White Shadow-val készített.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek