Starity

Csontváros: ilyen az élet a színfalak mögött

2013. július 29. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily Collins a Seventeen magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy hogyan is zajlott a film forgatása, ki a legviccesebb ember a stábban és mi volt az első benyomása Jamie Campbell Bowerről.

hirdetés
Csontváros: ilyen az élet a színfalak mögött

Lily Collins a Seventeen magazin szeptemberi számán mosolyog vissza ránk. A lapnak adott interjújában mesélt arról, hogyan is zajlott a Végzet Ereklyéi első részének forgatása, ki a legviccesebb ember a stábban és mi volt az első benyomása Jamie Campbell Bowerről.

„A forgatás előtt újraolvastam a könyvet, beszéltem az írónővel, Cassandra Clare-rel Clary karakteréről, de igazán csak a forgatás alatt tudtam beleélni magam a szerepbe és átvenni Clary gondolkodásmódját” – vallotta be, majd hozzáfűzte, az első forgatási napon nemcsak ő, de az egész stáb rendkívül izgatott volt, meglepő volt számára, hogy minden a lehető legegyszerűbben folyt le.

„A kedvenc jelenetem az üvegházas jelenet, ami ugye a könyv történéseinek egyik legmeghatározóbb része. Teljesen visszaadja a látványt, amit az olvasó a könyv olvasása közben képzel el, egyszerűen lenyűgöző.”

A legnehezebben leforgatott jelenetnek azt tartja, amikor vámpírokkal kellett harcolniuk – mindenkinek saját koreográfiát és mozgástechnikát kellett betanulnia, ráadásul a munkát nem tette könnyebbé, hogy száz kaszkadőr forgott körülöttük!

Jamie Campbell Bowerről tett első benyomása viszont nagyon is pozitív: azonnal tudta, hogy ő volt a legmegfelelőbb választás. „Amikor közölték, hogy Jamie fogja eljátszani Jace-t, azonnal tudtam, hogy ő a tökéletes választás. A játékában tökéletesen keveredik mindaz, ami Jace. Jamie egy eszméletlenül tehetséges srác.”

A stáb legviccesebb tagjának Kevin Zegerst tartja ,aki Alecet alakítja. Elmondása szerint rettentően jó humorú, életvidám és jópofa. „Az a fajta ember, aki bármikor képes felvidítani.”

„Azt remélem, hogy az emberek megtanulják a filmből, hogy bármire képesek lehetünk, csak hinnünk kell benne. Clary először nem akarta elhinni, hogy különleges és nem mindennapi képességei vannak, de végül maga is elismerte, és így olyan dolgokra lett képes, amikről álmodni sem mert volna. Ha elhiszed, hogy képes vagy megcsinálni valamit és télnyleg elszánod magad, sokkal többre leszel képes, mint azt először gondolnád.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek