Starity

Justin Bieber szabálytalankodott a Twitteren

2010. augusztus 17. 09:09   |   Szerző: doomegyesi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 14-én, szombaton Justin Bieber úgy döntött, bosszút áll az egyik legnagyobb rajongóján. Egyik kommentjében arra kérte a több mint 4, 5 milliós rajongótáborát, hogy hívják fel a telefonszámán, vagy küldjenek neki sms-t. Ám mint kiderült, nem a saját száma volt. Egy túlbuzgó rajongóján állt bosszút, aki több ezer telefonhívással és 26000 sms-sel gazdagodott.

hirdetés
Justin Bieber szabálytalankodott a Twitteren

Az „áldozat” egy detroiti srác volt, aki az eset után rögtön törölte Twitter-profilját, ám a törlés előtt még ezt írta ki: „Kösz, hogy kiírtad a számomat Justin Bieber.

A sztár persze gyorsan töröle a kommentjét, de sajnos az így is villámszerűen elterjedt a rajongók között. A telefont ostromoló hívások és sms-ek tömkelege olyan elképesztő látvány volt, hogy mindezt felvette, és felrakta a YouTube-ra.

Az esethez mindenképpen hozzá kell tenni, hogy a srác Justin egyik haverjának a mobiljából nézte ki a tinisztár számát, majd eztuán őrült rajongói üzenetekkel kezdte bombázni a sztárt. Első körben látszik, hogy először a rajongó sértett személyiségi jogokat, de az még nem mentesíti az alól Justint, hogy súlyosan visszaél a népszerűségével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek