Starity

Blake címlapon pózol és házasságáról mesél

2013. július 29. 22:10   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively egy csöppet sem bánja, hogy a krém- vagy vajszínű szőnyeg mellett voksoljon. Miért is nem? A Gossip Girl sztárja mesél a házaséletről és természetesen a divatról.

hirdetés
Blake címlapon pózol és házasságáról mesél

Az utóbbi időben a Gossip Girl – Pletykafészek című sorozat hírhedt ’It’ lánya, Serena mintha visszavonulót fújt volna és minden erejét, báját férje, Ryan támogatására szánta volna. Blake Lively nemcsak a filmiparban, de a divatban is igen meghatározó egyénné vált. Remek az ízlése, de bevallotta, hogy igazából férje, Ryan az, aki a divaton tartja a szemét – még ha ez az otthoni dekorációra igaz csak.

„Nagyon szerencsés vagyok, hogy olyan valakivel lehetek, akinek jobb ízlése van, mint nekem – nyilatkozta Blake a Lucky magazinnak. ’Különböző módon hatunk egymásra.”

Blake ösztönző egyéniség? Igen, de még mennyire, azonban nem túl erőteljes, diktátor jellemű. „Nemrégiben azt kérdeztem, hogyan változott meg a stílusom, amióta megházasodtam, mintha valamiféle diktatúra alatt éltem volna – viccelődött Blake. – Remélem, hogy másképp öltözöm most, 25 évesen, mint amikor leérettségiztem. Tényleg nagyon remélem, hogy a változás sosem marad el.”

Habár Blake és Ryan 2011-ben a Zöld lámpás című film forgatásán együtt dolgoztak, Blake elmondása alapján, a két dolgot nem lehet összehasonlítani azzal, hogy együtt élnek. „Amikor készítesz egy filmet, nem látod előre, milyen lesz a végeredmény, de mikor családi fészket építesz fel, azonnali eredmény látható.”

Lively azonban egyáltalán nem bánja azt, hogy idejének oroszlánrészét férjével és annak családjával tölti, ahelyett, hogy filmet forgatna. Elmondása alapján, felszabadult idejét bútorok válogatásával, padlók nézésével, szőnyegek vadászásával és asztalok nézegetésével tölti. „A munka fontos, de a legnagyobb szenvedélyem a saját életem.”

Annak ellenére, hogy Blake feltűnik a vörös szőnyegen és a Home Depotban – hasonlít a magyarországi Praktikerhez, csak ez az Egyesült Államokon belül van – nézelődik és vásárol, szeretne magának hercegnős napokat alkalomadtán.

„Ez az, amikor teljesen helytelen öltözetben jelensz meg – magyarázta a szőke szépség. – Mint például: gyönggyel díszített pénztárcát ragadsz meg, és egy kristállyal szegélyzett magas sarkúban mész be a zöldségeshez.”

Múlt héten még az a hír járta be a világot, hogy Blake talán amiatt fújt visszavonulót, mert babát vár, azonban a színésznő, amint meghallotta a hírt, cáfolta mindezt. A magazin Blake szavaival él a címlapon: „Nincsen stylistom, bízok magamban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek