Starity

Zendaya nem haragszik Bellára

2013. július 30. 13:01   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két barátnő nem bánja, hogy véget ért nagysikerű szériájuk, az Indul a risza.

hirdetés
Zendaya nem haragszik Bellára
Fotó: Bauer Griffin

Nemrég kiderült, hogy nem lesz folytatása a sikersorozatnak, az Indul a riszának. A hírek szerint Bella Thorne utasította el a szerződést a 4. évadra, mivel nagyon elfoglalt, ugyanis rengeteg felkérést kapott filmekre, így nem tudott volna szerepelni a folytatásban. A Disney így kénytelen volt bejelenteni, hogy nem lesz következő évad az Indul a riszának.

A show hatalmas sikert aratott a tinik körében, de a készítők Bella nélkül nem akarják folytatni a sorozatot, hiszen sok rajongót elveszítenének. Azonban Zendaya nem haragszik barátnőjére emiatt, mitöbb teljes mértékben támogatja őt, aminek Twitteren hangot is adott.

Büszke vagyok a kis hugicámra, Bellára... egy filmsztár válik belőle meg minden! Testvérek örökre – csiripelte a mikroblogon.

Zendaya sem unatkozik egyébként ez időben, ugyanis jelenleg első stúdióalbumán dolgozik, mely ősszel kerül a boltok piacaira és hamarosan érkezik első hivatalos videoklipje is a Replay című dalhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek