Starity

Edward vs. Damon

2010. augusztus 17. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vámpírok, démonok, mutánsok, vérfarkasok teret hódítottak maguknak. Az EW.com pedig most a rajongók véleményére kíváncsi, hogy kit tart a legszexibbnek.

hirdetés
Edward vs. Damon

AZ EW.com weboldal kapva a vámpíros–démonos filmek sikerén, szavazást indított, hogy a rajongók szerint ki a legszexisebb szörnyeteg. A verseny több körben zajlott le, és most elérkezett a döntőjéhez.

Ki más is állhatna egymással szemben, mint a Twilight Edward Cullenje és az új sikersorozat, a Vampire Diaries rosszfiúja, Damon Salvatore. Most bebizonyíthatják a rajongók, hogy mit tudnak. Gyorsan gyerünk szavazni, és megmutatni, hogy melyik vámpír vett le jobban a lábadról.

Szerinted ki a szexisebb? Damon vagy Edward?

A következő linken meg tudjátok nézni, hogyan alakult a verseny eddig:
EW.com – Sexiest Beast

Szavazni pedig itt lehet: Who is the ultimate sexy beast?

FRISSÍTVE:

A szavazás Augusztus 26-án lezárult, és a verseny győztese nem más lett, mint Ian Somerhalder, azaz Damon. A világ vámpír és démonrajongói őt találták a "legszexisebb szörnyetegnek". Ian 138, 630  szavazatot kapott, míg a döntős Robert Pattinson 134, 728 szavazattal zárta a versenyt. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek