Starity

Amber Marshall férjhez ment

2013. július 30. 10:10   |   Szerző: JessiePrescott

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amber Marshall egybekelt szíve választottjával, Shawn Turnerrel. A Heartland sztárja Facebook-oldalára, Twitter- és Instagram-profiljára is töltött fel képeket esküvőjéről.

hirdetés
Amber Marshall férjhez ment

Az esküvőt 2013. július 27-én tartották, és eltért a megszokottaktól: western hangulatú ceremóniát szerveztek, így Amber párja, a fotós Shawn Turner cowboy-kalapot viselt, míg a színésznő a gyönyörű, fehér ruhához nem báli cipőt, hanem csizmát húzott.

„A legjobb hétvége az életemben”osztotta meg Facebook-oldalán, bejegyzéséhez pedig néhány képet is feltöltött. Természetesen rajongók százai kívántak minden jót Ambernek, a Heartland többi szereplője is gratulációját fejezte ki.

„A ceremónia rövid volt, de nagyon különleges. Amint elmondtuk a fogadalmat, aláírtuk a papírokat és elcsattant a romantikus csók, Shawn és én lóra pattantunk, és elnyergeltünk a naplementébe!”Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek