Starity

Zayn Malik élvezte, hogy nővé válhatott

2013. július 31. 09:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn Malik élvezte, hogy női ruhákba bújhatott és ezáltal nőiesen szexi lett.

hirdetés
Zayn Malik élvezte, hogy nővé válhatott

Mikor a One Direction előrukkolt a Best Song Ever című daluk kisfilmjével, sokakat Zayn szexi alteregója, Veronica sokkolt le – fiatal szívtipró be is ismerte, hogy azelőtt nem húzott rövidebb ruhát.

James Corden és Ben Winston írta és rendezte a videót és végig arra törekedtek, hogy bámulatos legyen – bár nehezen tudták eldönteni, hogy Harry Styles Marcelként jobb, mint marketinges, vagy Liam Payne Leeroyként, mint koreográfus.

Hatalmas munka volt, Zaynt átváltoztatni a szexi asszisztensé, – hiszen a rengeteg tetoválását el kellett tüntetniük sminkkel – de Malik élvezte minden percét. Felöltöztettek szexi titkárnőnek. Nem hiszem, hogy viseltem valaha ilyen rövidet. A tetoválásaimat el kellett rejteni, hiszen a videóbeli karakteremnek nincsenek tetoválásai – nyilatkozta Zayn a Daybreak újságnak, akinek barátnőjét, Perrie Edwards-ot nem zavarja kedvese nővé változása, sőt kifejezetten boldog volt, hogy így láthatta kiszemeltjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek