Starity

Hugh Jackman keményen edz a szerepe miatt

2013. július 31. 11:11   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Jackman mindent megtesz, hogy olyan alakja legyen, amilyet az X-Men-rendezői elvárnak.

hirdetés
Hugh Jackman keményen edz a szerepe miatt

A nyomorultak Jean Valjeanja mindent megtesz annak érdekében, hogy a rendezők kedvében járjon, így most még több időt fog az edzőtermekben tölteni az új X-Men-film miatt.

Mivel Logan karaktere erős, izmos férfiként van leírva, ezért Hugh sokat erősít a felsőtestére. Sokszor gyerekeivel megy el kosárlabdázni, vagy a lányáért rollerrel indul. Viszont nemcsak az alakjára kell figyelnie, hanem az étrendjére is, így próbálja elhagyni a gyorséttermeket.

Edzéséről néha képeket is posztol a Twitter-profilján, hogy rajongói lássák, mennyire igyekszik. Sokak szerint, mióta elkezdődött az X-Men, azóta egyre izmosabb – ezt a filmkészítők ki is használták, és majdnem minden szerepében megmutatja szépen kidolgozott testét.

Egyébként az X-Men: Az eljövendő múlt napjai forgatása már elkezdődött, és olyan régi színészek is fel fognak tűnni Hugh Jackman mellett, mint Halle Berry, James Marsden, Ellen Page de az Elsőkből ismert Lucas Till is csatlakozott a filmhez. A premierje 2014 május 23-ára várható a készítők szerint.


Hugh Jackman az edzőteremben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek