Starity

Miley Cyrus példaképnek tartja magát?

2013. július 31. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus elmondása szerint nem a vetkőzés és káromkodás mértéke határozza meg, milyen ember vagy valójában.

hirdetés
Miley Cyrus példaképnek tartja magát?

Az amerikai sztár ledobta magáról a Disney-imidzsét (már majdnem egy éve, hogy rövidre vágatta a haját és platinaszőkére festette) és a zenei stílusát is megváltoztatta. De vajon, miközben drogokról és vad partikról énekel, példaképnek tartja saját magát?

„Nem hiszem, hogy számít, mennyire vetkőzöl le, vagy az, tudod, hogy úgy káromkodok, mint egy kocsis. A TV-ben jól viselkedem, de nem hiszem, hogy ettől lenne valaki jó vagy rossz ember” – mondta Miley egy interjúban, amit nemrég a BBC-vel készített Londonban. – „Az, hogy jó ember vagy-e, attól függ, hogyan bánsz az emberekkel. Mindenki egyenlő. Mindenkivel egyformán bánok. Utálom, amikor az emberek kedvesebbek velem, mint másokkal, csak amiatt, aki vagyok, mert ez olyan hamis.”

Miley jelenleg a legújabb kislemezét, a We Can't Stopot népszerűsíti Európában.

„Azt hiszem, az emberek elfelejtik, milyen érzés 20 évesnek lenni – mondta egy másik interjúban. – Az emberek változnak és ez történt velem is. De az emberek azt hiszik, hogy jött egy őrült tudós, aki olyanná változatott, amilyen nem vagyok. Csak annyit tettem, hogy levágattam a hajamat és vettem néhány új ruhát, és most mindenki azt hiszi, hogy egy robot lett belőlem és csak a divatot utánozom. Ezért hiszem, hogy néhány ember belebolondul abba, hogy nem hagyják őket, hogy bolondozhassanak a kedvük szerint. Pedig ezt kellene tenniük. Ha húszéves vagy, még nem tudod, mit akarsz pontosan, és mostantól számítva tíz éven belül már mindened meglesz.”

Demi Lovato múlt héten elmondta, hogy komolyan elbeszélgetett a régi disney-s barátnőjével „erről a bulizós dologról”.

„Halálosan szeretem őt és mindig mondom neki, hogy vigyázzon magára, ő pedig azt mondja, hogy »Haver, csak lazulok. Jól vagyok« – mesélte Lovato az MTV News riporterének. „De én annyira törődöm vele, hogy már túlzásba viszem, de ő jól van. Okos feje van a nyakán.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek