Starity

Megtámadták Randy Ortont

2013. július 31. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben az egyik rajongó durvább módon fejezte ki nemtetszését Randy Orton iránt, ugyanis egy show közben berohant a pankrátorhoz és ököllel megütötte a Vipera nemi szervét.

hirdetés
Megtámadták Randy Ortont

Hatalmas port kavart az egyik pankrációrajongó Dél-Afrikában, ugyanis az egyik WWE-szupersztárt, Randy Ortont ágyékon ütötte. Az elkövetőt le is tartóztatták – adta hírül a TMZ.

Az esetet nem egy szemfüles néző is megörökítette és egyértelműen látszik, hogy amikor a WWE csúcsragadozója bevonult a ringbe, az őrült rajongó azon nyomban bemászott hozzá, és amikor Randy nem figyelt, egy erős ütést mért a pankrátor nemi szervére.

A biztonsági őrök azonnal intézkedtek és kivitték a gonosztevőt, azonban a Vipera nem akarta szó nélkül hagyni az esetet: megpróbálta megrúgni a támadóját. Miután kivezették az elkövetőt, Randy folytatta tovább a show-t, mintha mi sem történt volna.

A WWE bennfentese a következőt nyilatkozta a TMZ-nek: „Randyt erőszakosan megtámadta hátulról egy rajongó, és ez a személy nem volt a show része. Jelenleg a rendőrőrsön tartózkodik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek