Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. július 31. 21:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, kit nevezett Miley Cyrus őrültnek, és mit mond Harry Styles a biszexualitásról? Olvass tovább!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Eddie Murphy újra zsaru lesz

Eddie Murphy újra visszatér Axel Foley-ként, akit már majdnem 20 éve nem alakított a Beverly Hills-i zsaru című filmben.

A hírek szerint Josh Applebaumot és Andre Nemecet vették fel, hogy írják meg a forgatókönyvet, a Paramount Pictures jóvoltából – számolt be a Sky News.

*

Harry Styles cáfolja a biszexuális pletykákat

Harry Stylest már rengetegszer nevezték biszexuálisnak, de Taylor Swift exe cáfolja a híreket. „Biszexuális? Én? Nem hinném. Biztosan tudom, hogy nem vagyok az” – jelentette ki a GQ magazinnak.

Nemrégiben még azt híresztelték, hogy Harry és Nick Grimshaw egy párt alkotnak, de a minap a Radio 1 reggeli adásában a 19 éves popszenzáció elmagyarázta a dolgot. „Nem randevúzunk. Mi csak barátok vagyunk.”

*

Elkezdődtek a Modern család forgatásai

A mai nap folyamán elkezdték a forgatásokat az ABC csatornán futó Modern családnak.

A hírt Rico Rodriguez erősítette meg, aki a sorozatban Mannyt alakítja: „Készülőben a Modern család ötödik évada. Alig várom már, hogy a stábbal dolgozhassak” – írta a minap a Twitteren, majd megosztott egy képet is, melyen Ariel Winterrel látható.

Justin Bieber még mindig adós Mally miatt

Justin még mindig tartozik egy kis pénzzel Mally nevű majma miatt, akit a németországi vámhatóságok elvettek tőle, mert a fiatal énekesnek nem voltak megfelelő papírjai az állatról.

Összesen még 8000 dollárral tartozik a vámhatóságnak. Az állat nem volt sokáig az övé, mindössze két hónapot tölthetett együtt szeretett énekesünkkel.

*

Nicki Minajt sokkolta a lánykérés

Nicki Minaj készen áll arra, hogy Mrs. DJ Khaled legyen? Nem egészen. Ugyanis a rapper a UsWeeklynek ezeket a szavakat mondta: „Megdöbbentem, mint a világ többi része. Összeomlottam a világ többi részével a nevetéstél, ugyanis Khaled mester abban, amit csinál.”

Állítása szerint Khaled nem gondolta komolyan, ám a férfi más véleményen van: „Azt akarom, hogy a feleségem legyen! Adok neki egy kis időt, hogy gondolkozzon. Legalább már tudja, hogy mit érzek.”

*

Miley Cyrus szerint Emma Roberts őrült

Nemrég interjú készült a We Can't Stop énekesnőjével, Miley Cyrusszal, aki elmondta, hogy aki túl szép vagy túl tökéletes, az 'őrült' lesz.

Miley interjújában arról beszél, hogy Emma Roberts letartóztatása után, a rendőrség a barátja nyakán harapásnyomokat talált, amik valószínűleg Emmától származtak.

*

Lindsay Lohan lesz a Chelsea Lately műsorvezetője?

Nemrég kaptunk hírt arról, hogy Lindsay Lohan kijött a rehabról és máris a munkába temetkezik. Úgy látszik, hogy ő lesz a műsorvezető a Chelsea Lately augusztus 5-ei premierjén, ahol valószínűleg a rehabilitáción töltött idejéről beszél.

Emellett Lindsay-ről egy nyolcrészes dokumentumfilm készül, mely az Oprah Winfrey Show-ban fog debütálni augusztus 18-án.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek