Starity

Alizée és Tal a Dancing With The Starsban?

2013. július 31. 19:07   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alizée és Tal részt vesznek a heteken belül startoló táncos műsor következő szériájában.

hirdetés
Alizée és Tal a Dancing With The Starsban?

A Danse avec les stars (~ Dancing With The Stars – a Szombat esti láz című műsor francia megfelelője) negyedik évadának előkészületei már javában zajlanak. A francia TF1 csatorna heteken belül elkezdi sugározni a sikeres táncműsort, melyet rengeteg pletyka övez, főleg annak résztvevőit illetően.

Hétfőn azonban megerősítették, hogy a francia énekesnő, Tal biztosan részt vesz majd a műsorban – legalábbis a puremedias.com szerint.

A másik énekesnő, akire nagyon számítanak, az Alizée, akit mellesleg minden évben felkérnek a részvételre, ám eddig még nem tűnt fel a műsorban. Maga Alizée tavasszal azt nyilatkozta, hogy idén is kapott felkérést, de minden az időbeosztásától függ.

Mylène Farmer ex-védence pedig, aki a Moi... Lolita dalával vált ismertté a 2000-es évek elején, igazán fontolóra vehetné az ajánlatot, hiszen tehetséges táncos, s emellett remek promóciós lehetőség lenne ez új albuma, a 5 számára.

Mindez lehetővé tenné Alizée számára, hogy tovább egyengesse karrierjét, mint például a harmadik évad győztese, Emmanuel Moire, mialatt Tal is növelhetné népszerűségét, ahogy azt Matt Pokora és Shy'm is tette, miután megnyerték az első két szériát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek