Starity

Noomi Rapace és Tom Hardy együtt forgat

2013. július 31. 22:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sztárparádéval készül Daniel Espinosa legújabb filmje, amely a Child 44 címet viseli és olyan nevekkel büszkélkedhet, mint Gary Oldman, Noomi Rapace, Tom Hardy és Joel Kinnaman.

hirdetés
Noomi Rapace és Tom Hardy együtt forgat

Rapace-ról és Hardyról nemrég kerültek elő fényképek, amint a forgatáson nevetgélnek és a jeleneteikre készülnek. Korábban is dolgoztak már együtt, hiszen mindketten szerepeltek a hamarosan bemutatásra kerülő Animal Rescue című filmben.

A Child 44 Tom Rob Smith 2008-ben megjelent regénye alapján készül és az ukrán tömeggyilkos, Andrei Chikatilo (a rostovi hasfelmetsző) bűntetteit mutatja be. A férfi állítólag 52 embert ölt meg az akkori Szovjetunióban 1978 és 1990 között. Miután sikerült elfogniuk, kivégezték.

A regény több téma mellett bemutatja az akkori szovjet oktatási rendszert, az árvaházakat és a homoszexualitást. Hardy Leo Demidovot, a szégyenbe került ügynököt alakítja, akinek feladata, hogy kézre kerítse azt, aki hátborzongató módon gyerekeket gyilkol. Rapace a feleségét játssza, Raisát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek