Starity

Kimi Raikkönen bíróságra megy

2013. augusztus 01. 04:04   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn autóversenyző és felesége nyolc év házasság után nyújtották be válókeresetüket, de úgy tűnik, nem tudnak megegyezni a vagyon elosztását illetően.

hirdetés
Kimi Raikkönen bíróságra megy

Kimi Raikkönen és Jenni Dalhman tizenkét évvel ezelőtt találkozott a Miss Skandinávia döntőjében, ahol Jenni épp átadta koronáját utódjának, Kimi pedig zsűrizett a szépségversenyen. Kimi fél év után kérte meg a lány kezét, és 2004 nyarán sor is került az esküvőre egy finnországi kastélyban.

Azonban a boldogságuk nem tartott sokáig. Fél évvel később került a házasságuk először válságba, azóta többször is felreppentek a pletykák, miszerint menthetetlen a kapcsolatuk, ám mind ez idáig sikerült mégis megoldani a problémákat.

2013 februárjában azonban nyilvánossá vált, hogy a pár békében ugyan, de külön utakon folytatja tovább. Jenni hamarosan ki is költözött közös svájci házukból, majd a finn bulvár lapok szóba hozták őt edzőjével Steve Guerdattal, de mindketten cáfolták a híreszteléseket.

A pár rajongóinak még reményt adhatott, hogy Jenni titokban megjelent a 2013-as Monacói Nagydíjon, ahol több fotó is készült róla Kimi hajóján, de mint kiderült csupán egyik barátnője születésnapjára utazott a miniállamba, és bár találkozott a Forma-1-es pilótával, békülésről szó sincs.

A válásuk során az ügyvédeknek nem sikerült megegyezniük a vagyon elosztását illetően. Kimi vagyonát körülbelül 120 millió euróra becsülik, ingatlanjai között megtalálható 4 finnországi, 2 svájci, egy dubai és egy thaiföldi villa is.

A vitás kérdést a bíróságon rendezhetik, ahol mindkettejüknek lehetőségük lesz elmondani az igazukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek