Starity

Stohl András újra szerepelhet

2010. augusztus 17. 13:01   |   Szerző: Pancsykaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt újra engedik szerepelni a színházban, pedig arról volt szó, hogy az ittas balesete után nem engedik rivaldafénybe kerülni.

hirdetés
Stohl András újra szerepelhet

Stohl András színészt nemrég okozott balesete után ismét engedik szerepelni a színházban, noha e döntés előtt úgy határoztak, hogy el fogják bocsátani, amiért ittasan okozott balesetet Fóton. Néhányan megdöbbentek a hír hallatán, sokan nem értik, miért engedik még ezek után is szerepelni Andrást, hiszen nem egyszer okozott már ittasan és kábítószer hatása alatt balesetet. Valószínűleg a döntés már nem fog megváltozni, illetve nem fogják megváltoztatni a színház igazgatói; Stohl András újra szerepelhet a színházban.

Ancsika teljesen ki volt borulva Andris balesetétől, nagyon sokat veszekedtek is, de végül megbocsátott Andrásnak, pedig a színész egyesek szerint nem érdemelt volna kegyelmet. Sokan egyetértettek azzal a ténnyel, hogy a színészt börtönbe kellene zárni, mert már nemegyszer okozott balesetet ittasan és drogosan. Egy ideig börtönben is tartották, de végül is kiengedték, és jóváhagyták, hogy ismét szerepeljen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek