Starity

Ruhamustra: Do Something Awards 2013

2013. augusztus 01. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrég rendezett Do Something Awardson ismét felsorakoztak a sztárok szebbnél szebb ruhákban. Így hát most bemutatjuk nektek a legszebben és legrosszabbul öltözött sztárokat.

hirdetés
Ruhamustra: Do Something Awards 2013

Sophia Bush

Sophia elképesztően nézett ki ebben a Stella McCartney által tervezett kékes-zöld ruhában. Tökéletes kiegészítőket választott: egy JimmyChoo-táskát és egy aranyszínű kövekkel díszített cipőt.

Kelly Osbourne

Bár vőlegénye nem volt vele, mégis magára vonta mindenki figyelmét lila hajával, vörös ajkaival és szexi, fekete ruhájával. Hermes-táskája pedig tökéletesen édes és találó kiegészítő volt.

Sara Bareilles

Sara lazábbra fogta a figurát, ám így is tökéletesen festett. Érdekes mintájú pólójával, ugyanilyen mintájú cipőjével és kék shortjával magára vonta a figyelmet. Trendi!

Carmen Electra

Ha ránézünk Carmen Electrára, bizonyára eláll a szavunk. A 41 éves színésznő igazán letagadhatna 10-15 évet! Mesésen festett ebben az uszályos Dior-ruhakölteményben, a hajában és a sminkjében sem találunk kifogásolhatót.

Avan Jogia

A Twisted és a V, mint Viktória eszméletlen jóképű sztárja, Avan Jogia levett a lábunkról! Avan egy Georgio Armani-öltönyt viselt bokavillantós nacival – biztosak vagyunk benne, hogy a díjátadó után sok hölgyemény szívesen kísérte volna haza az est házigazdáját.

Logan Browning

Logan fantasztikusan nézett ki ebben a fekete bőrszerkóban, melynek merész kivágás díszelgett a hátán. Bőrszínű cipői és ékszerei kiegészítették a szettet.

Laura Marano

Laura stílusa jó irányba halad: ezen a héten már másodjára került be a legjobban öltözött sztárok közé. Egyszerűen fantasztikusan festett ebben a fekete, testhez simuló, aranycsíkokkal díszített ruhában. Arany ékszerei és fekete cipője igazán jó választás volt.

Sheree Fletcher

Sheree igazán csinos volt, megmutatta, hogy nemcsak a csontsovány modelleken áll jól egy testhez simuló ruha. A krémszín és az apró flitterek egyszerűvé, mégis nagyszerűvé tették a ruhát.

Cynthia Nixon

A Szex és New York sztárjánál is bejött a kevesebb néha több szabály, és demonstrálta: nem kell húszévesnek lenned ahhoz, hogy szexis légy. Ennél a fekete mintás ruhánál nem is választhatott volna jobbat.

Caitlin Crosby

A maxiruha még nem járt le, ezt mutatta meg Caitlin is. A krémszín és a fekete párosítása igazán jó ötlet volt, a rakottszoknya pedig még érdekesebbé tette az összeállítást.

Aisha Tyler

Aisha ruhájába nem tudunk belekötni: letisztult és egyszerű, tükrözi az ártatlanságot és tisztaságot, illetve a kevesebb néha több elvet képviseli.

Janel Parrish

Janel színt vitt a zöld szőnyegre – lilás-rózsaszín miniruha tökéletes választás volt, amelyhez egy fekete platformot húzott.

Legrosszabbul öltözött sztárok:

Sipa Press

Ha ránézünk Sipára, akkor a 80-as, 90-es évek jutnak eszünkbe. Szerintünk a kívánt hatást elérte, de összeállítása egyáltalán nem nevezhető stílusosnak. És az a nadrág!

Roselyn Sanchez

Roselyn, akárcsak Sipa, a 90-es évekre emlékeztet minket ezzel a bokáig érő, flitteres ruhával, amely túl sok husit mutat, Mi nem vagyunk vele kiegyezve, a fekete cipő pedig egyszerűen nem illik a képbe.

Katherine Bailess

Egy sztriptízbárban vagy egy legénybúcsún biztosan megállta volna a helyét ez a darab, ám egy nyilvános felvonuláson nem! Csoda, hogy a villantás elmaradt...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek