Starity

Újabb sikerkönyv kerül megfilmesítésre?

2013. augusztus 01. 20:08   |   Szerző: Minimanó94

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjainkban egyre ismertebb a mai fiatalok és könyvkedvelők körében Jennifer Armentrout – könyvének, az Obszidiánnak megvásárolták a megfilmesítési jogát.

hirdetés
Újabb sikerkönyv kerül megfilmesítésre?

Jennifer Armentrout könyvsorozatának első, nálunk is megjelent könyve az Obszidián, ami az idei könyvhét egyik sikerkönyve. Természetesen nemcsak nálunk szeretik az olvasók a romatikus fantasyt, hanem külföldön is. Éppen ezért döntött úgy a Sierra Pictures filmstúdió, hogy megvásárolja a megfilmesítési jogot, tehát újabb sikerkönyv kerülhet fel DVD formájában a polcunkra. Azoban erre még természetesen várni kell, hiszen csak a lehetséges karakterjelölteket tették közzé.

A történet főszereplője Katy Swartz, aki édesanyjával otthagyja régi otthonát és Nyugat-Virginiába költözik, ahol Katy azonnal bele is botlik az elviselhetetlen Daemon Blackbe, aki lehet, hogy idegesítő és arrogáns, mégis vonzza a lányt.

Természetesen már megvannak a lehetséges jelöltek mind Katy, mind Daemon szerepére. A könyv borítóján Pepe Toth és Sztella Tziotziosz szerepel, azoban a stúdió még nem feltételnül őket szeretné a film főszerepére.

A legesélyesebb színésznők a sötét, hosszú hajú, szürke szemű, telt ajkú Katy megformálására: Ashley Rickards, aki a Kínos című sorozatból lehet simerős a rajongók számára, és természetesen a másik nagy esélyes Lucy Hale, akit szintén egy sikersorozatban, a Pretty Little Liarsben láthatunk napjainkban is.

Daemon szerepére szintén van már két jelölt, Ryan Rottman és Tyler Hoechlin személyében, aki szintén egy sikersorozat főszereplője, sőt nagy esélyes a 2015-ös Batman-film főszerepére is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek