Starity

Louis Tomlinson focistának áll

2013. augusztus 02. 12:12   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction bandatagja csatlakozik szülővárosának labdarúgó klubjához, a Doncaster Rovers-höz egy meccs erejéig.

hirdetés
Louis Tomlinson focistának áll

A népszerű brit fiúbanda tagja ezúttal nem éneklésben, hanem labdarúgásban csillogtathatja meg a tehetségét. Louis Tomlinson ugyanis csatlakozott a Doncaster Rovers-höz, a csapathoz, amely játszik a másodosztályú Angol labdarugó-bajnokságban.

„Ez mindig is egy gyermekkori álom volt számomra – mondta Louis, majd folytatta – Nagyon megtisztelőnek érzem, hogy felkértek, csatlakozzak a Rovers-höz

Egyébként még a hatalmas hírnév előtt, amire szert tett a One Direction többi tagjával együtt, Louis a doncasteri stadionban dolgozott részmunkaidősként, de mindig remélte, hogy felveheti szülővárosa csapatának a mezét.

Megijedni viszont nem kell, Louis megnyugtatta a rajongókat, hogy nem hagyja ott a bandát és valószínűleg csak a tartalék csapatban fog játszani szeptemberben vagy októberben. Ez tulajdonképpen egy jótékonysági meccs lesz, amivel a Bluebell Wood Children menedékháznak fognak pénzt gyűjteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek