Starity

Új előzetes jelent meg a Chucky legújabb részéhez

2013. augusztus 02. 14:02   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chucky visszatér! A Curse of Chucky című horrorhoz egy újabb trailer jelent meg a tegnapi nap folyamán.

hirdetés
Új előzetes jelent meg a Chucky legújabb részéhez

1988-ban jelent meg az első Chucky-film, ami hazánkban Gyerekjáték néven debütált. A gyilkos baba sztorija igen nagy népszerűségnek örvend, így talán még ezért sem lerágott csont a forgatókönyvíróknak és rendezőknek, persze azóta már készítettek filmet Chucky mennyasszonyáról és ivadékáról is, most pedig az átka következik.

A 2004-es Chucky ivadéka című film rendezője, Don Mancini és az egész sztori kitalálója, Brad Dourif hozta létre ezt a projektet is, azaz a hatodik Chucky-filmet, ami a Curse of Chucky nevet kapta. A történetben a gyilkos baba egy új családhoz kerül, ahol szintén nem bír nomrális babaként viselkedni, és elkezd gyilkolászni.

A filmet nem fogják levetíteni a mozikban, csak két filmfesztiválon játsszák le, majd egyenesen DVD-n adják ki. Kanadában a mai napon debütál a Fantasia International Film Festivalon, szintén augusztusban, de már 22-én az Egyesült Királyságban lesz látható a Film4 FrightFesten, október 8-án kerül a boltok polcaira Amerikában, 16-án Hollandiában, 24-én pedig Németországban lesz elérhető, a hazai megjelenésről viszont még nincs hír.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek